Heeft u wensen op het gebied van functionele online tools of digitale programma’s op maat? Maak uw wensen kenbaar en wij denken graag met u mee.

Een efficiënt planningsprogramma, gekoppeld aan de telefooncentrale
Voor Servicepunt Thuiswonen hebben we een online planningsprogramma ontwikkeld, gekoppeld aan een telefooncentrale. Dit is een éénloketfunctie voor alle zaken rondom het langer en zelfstandig thuiswonen.

De innovatieve waarschuwingsapp van Q-Thuis: veilig en comfortabel
Met de Google Home techniek als basis, hebben we een nieuwe toepassing ontwikkeld op het gebied van gemak, comfort en veiligheid. We hebben deze toepassing de naam Q-Thuis gegeven. Met dit unieke spraakgestuurde systeem haalt u niet alleen gemak en amusement in huis; hij geeft u ook het veilige gevoel dat u niet alleen bent als er onverhoopt iets mocht gebeuren. Ervaar het gemak van een slimme speaker in combinatie met de extra functies van Q-Thuis. Zo kunt u een gezellig restaurant in de buurt vinden… uw favoriete muziek aanzetten….het laatste nieuws luisteren, maar ook hulp inroepen als dat nodig mocht zijn.

Een praktisch mobiliteitsprogramma met een match tussen vraag en aanbod
Voor de gemeente Amsterdam ontwikkelden wij een mobiliteitsprogramma. Daar draait het om het matchen van vraag en aanbod tussen een OV-coach en iemand die niet zelfstandig kan reizen. Quivive zorgde voor een gebruiksvriendelijk programma met een goed werkende techniek, inclusief een koppeling met een telefooncentrale.